Det är något väldigt speciellt med att känna farten och kraften i en äkta sportbil. Man känner minst sagt att man lever, och adrenalinkicken efteråt är oslagbar. Det här är en upplevelse för dig som vill prova på en helt ny nivå av motorupplevelse: du får välja ut tre olika supersportbilar, för att sedan köra dem direkt efter varandra. Dagen innan körupplevelsen får du göra ditt val i det stall av grymma supersportbilar, som vi beskriver mer snart. När det sedan är dags att sätta sig bakom ratten får du en genomgång av både säkerhet och intressanta fakta, från den proffsiga instruktör som kommer att närvara under hela körningen. Du får hjälp med din körteknik så att du ska kunna maxa motorupplevelsen, för det här är något annat helt än att köra en vanlig bil i stadstrafik. Därefter är det bara att gasa på, och njuta av suget i magen när du far fram i ett så kraftfull motorfordon!
Välj själv om du vill köra 8 km, 15 km eller 30 km per bil.

De bilar som finns att tillgå är:
- En AMG GT R med V8-motor, som är en bil med en toppfart på 312 km/h och en prestanda på hög motorsportsnivå.
- En Audi RS6 C8 som med sin slimmade design och 4,0 liters dubbelturbo ger den där svårslagna supersportbilskänslan.
- Ett trimmat exemplar av Porsche 911 Turbo S som med sina över 700 hk tar sin förare från 0 till 100 km/h på bara 2,5 sekunder. Det här är världens snabbaste bil från 0-50 km/h och 20-60 km/h.
- En Porsche GT4 RS som varvar över 9000RPM, en sällsynt och unik bil som är en dröm för alla som älskar motor och bilsport.

Köp upplevelsen här: https://www.happy-day.se/kor-tre-supersportbilar